diumenge, 4 d’octubre del 2009

La plataforma Osona Decideix es constitueix dimecres a Vic

López Tena passarà el dia a la ciutat, coincidint amb l'acte i amb el ple que aprovarà la moció de la consulta per la independència

Aquest dimecres, dia 7, serà una dia clau en el procés cap a la celebració a Vic d'una consulta popular sobvre la independència de Catalunya. Al matí, el ple municipal aprovarà la moció consensuada per CU, ERC i CUP en el sentit de "reconèixer" la iniciativa ciutadana que impulsa la consulta.

I al vespre (20:30 h) , es constituïrà oficialment la plataforma Osona Decideix, en una assemblea a La Central, a la qual les entitats promotores conviden a assistir a tota la ciutadania. El nucli promotor del moviment demana que es difongui a tots els contactes de persones i entitats de Vic la invitació per assistir a l'assemblea constituent.

D'altra banda, el jurista Alfons López Tena passarà quasi tot el dia a Vic per seguir aquestes activitats. Des de divendres, López Tena és el responsable tècnic del protocol que regirà les consultes als municipis i forma part dela comissió d'enllaç creada entre els alcaldes de Decidim.cat i diverses plataformes sobiranistes.