dilluns, 4 de gener del 2010

Alfons López Tena negocia la seva incorporació a Girona Decideix

Alfons López Tena, l'excoordinador d'Osona Decideix en la històrica consulta sobre la independència del 13-D, ha explicat a directe!cat que negocia amb Girona Decideix la seva incorporació per tal d'encapçalar l'equip promotor de la consulta, que s'ha de celebrar el proper 25 d'abril. Si finalment s'aconsegueix la unitat de totes les forces impulsores, López Tena es desplaçarà a viure a Girona i s'abocarà a preparar la consulta per tal de repetir els èxits aconseguits a Osona. El jurista ha explicat a directe!cat que, segons els seus càlculs, seran necessaris més de 1.000 voluntaris perquè el referèndum gironí sigui un èxit, i ha avançat noves estratègies per tal de millorar els percentatges de participació d'Osona si finalment lidera la plataforma gironina.
Alfons López Tena ha avançat que les converses amb els promotors de la consulta a l'única capital de demarcació del país que decidirà es troben molt avançades, i si finalment s'arriba a un acord serà anunciat abans de finals de setmana.

Si finalment s'encarrega de liderar l'equip promotor de la consulta sobre la independència a Girona, López Tena ha avançat que intentarà promoure una major implicació dels partits polítics en les consultes, de manera que s'aboquin sense complexos a fer campanya pel sí o pel no, sense la indeterminació inicial que van acompanyar la campanya del 13-D.

El procés per organitzar la consulta també serà diferent a Girona, ja que es tracta d'una ciutat de mida mitjana, mentre que a Osona la consulta englobava tota una comarca. De liderar Girona Decideix, López Tena intentarà la màxima implicació dels partits, vinculant-los des del principi per tal que tirin endavant una intensa campanya electoral que motivi la ciutadania a votar la independència de Catalunya.

font: www.directe.cat