dilluns, 25 de gener del 2010

López-Tena es fa enrere i no dirigirà la consulta a Girona

El seu equip ho justifica per les discrepàncies entre els col·lectius que han d'organitzar la consulta.

L'equip del jurista Alfons López Tena ha rebutjat dirigir les consultes independentistes de Girona, Salt i Sarrià de Ter perquè creuen que hi farien 'més nosa que servei'. En un comunicat signat pel mateix López Tena, Marçal Orri i Jordi Aneto afirmen que l'ànima de les consultes i l'èxit rau en la participació d'un gran nombre de persones que 'siguin capaces d'obviar les seves diferències i discrepàncies'. Per aquest motiu, han rebutjat l'encàrrec de Girona Decideix per organitzar les consultes del 25 d'abril. 'La nostra presència faria més nosa que servei des del moment que un sector significatiu discrepa', afirma López Tena.

Després que l'assemblea Girona Decideix decidís per majoria demanar la direcció executiva de la consulta a l'equip de López Tena, oganitzadors del 13-D a Osona, ara, l'equip de López Tena ha declinat la proposta. Tot i aquesta majoria, un grup format principalment per la CUP no va veure amb bons ulls que assumissin aquest paper.

Aquest és l'argument principal pel qual rebutgen la proposta. 'Ens enganyaríem i us enganyaríem si només féssim cas a les ganes que tenim d'incorporar-nos a Girona Decideix'', continua el comunicat que agraeix la confiança dipositada i ofereix el suport necessari als organitzadors de la consulta.

'Hem demostrat que som capaços de fer-ho, però del que no som capaços és de treballar en les condicions que s'hi donen a Girona', conclou el comunicat.

1 comentari:

Unknown ha dit...

Estem ultimant l'edició del llibre sobre el 13-D dels referèndums per la independència a Osona, que es presentarà el dilluns 13 de desembre a les 8 del vespre al Temple Romà de Vic.