dijous, 14 de gener del 2010

La Coordinadora de consultes incorporarà l'experiència dels voluntaris del 13-D

Més de 250.000 catalans podran votar la independència en la segona onada de consultes, que es celebrarà el proper 28 de febrer a 41 municipis del país, en la que serà una nova demostració de força de l'independentisme després de l'històric 13-D. Per tal de sumar esforços, les diverses comissions organitzadores continuen agrupades a la Coordinadora Nacional, que aquest diumenge celebrarà un consell plenari a Molins de Rei, on s'han convocat els representants de les comissions que celebraran referèndums el 28-F i el 25-A. La intenció de la Coordinadora Nacional és incorporar l'experiència de voluntaris dels pobles que van celebrar amb èxit les consultes del desembre.
La voluntat de la Coordinadora és aprofitar l'experiència de tots aquells voluntaris de consultes del 13-D que han expressat les seves ganes de col·laborar en els referèndums de les properes onades. El plenari d'aquest dissabte a Molins de Rei també estudiarà la possibilitat de crear noves comissions arran de l'experiència en la coordinació de les més de 160 consultes del desembre.

250.000 catalans cridats a votar

De cara al 28 de febrer són 41 els pobles que, de moment, han ratificat que celebraran consulta, entre els que cal comptabilitzar-hi Alella, Caldes de Montbui, Molins de Rei, Palafrugell, Palamós, Sant Quirze del Vallès, Vilassar de Mar o el Vendrell, el municipi amb més població d'aquesta onada. La població total dels pobles que celebraran consulta és de 314.000 habitants, de manera que el cens que podrà votar un cop descomptats els menors de 16 anys podria superar els 250.000 electors.