dimecres, 4 de novembre del 2009

El material de campanya

La Coordinadora nacional sobre la independència i el nostre referent comarcal Osona Decideix han presentat el material de la campanya. Per part de la Coordinadora ha presentat una gran varietat de productes, el més emblemàtic dos cartells princiopals: un que es limita a anunciar la convocatòria de la consulta i un altre, més directe, on es planteja si els catalans volem un nou Estat integrat a la UE. Per part d'Osona Decideix ha optat per un cartell més neutral i senzill.

Cada comissió local podrà fer el seu propi material, però tant la Coordinadora com Osona Decideix recomanen una imatge homogènia per donar a les consultes caràcter 'd'assaig de referèndum nacional'.

També hi ha la possibilitat d'adquirir pancartes, banderoles, díptics o pins que es posaran a la venda per tal d'adquirir fons per a la campanya. La Coordinadora posa a la disposició aquest compte corrent per a tots aquells que vulguin fer les seves aportacions. Osona Decideix posa a disposició la possibilitat de participar-hi de forma voluntaria o bé amb aportació econòmica, ho trobareu aquí.