dissabte, 7 de novembre del 2009

L'Advocacia de l'Estat recorrerà «una a una» les consultes independentistes

El Govern espanyol ho considera "lògic"

L'Advocacia de l'Estat recorrerà una a una totes les consultes sobiranistes que muntin els pobles catalans, tal com va fer al setembre amb el referèndum organitzat per l'Ajuntament d'Arenys de Munt en el cas que es vulguin celebrar en dependències municipals, segons han informat fonts de l'executiu espanyol a l'Agència EFE.

La Coordinadora que aglutina els promotors d'aquestes iniciatives ha anunciat, fins ara, que 115 municipis catalans tenen en marxa processos de convocatòria de consultes sobre la independència de Catalunya, que han de tenir lloc el 13 de desembre que ve.

Les fonts de l'Executiu espanyol citades per EFE han considerat lògic que l'Advocacia de l'Estat actuï com va fer a Arenys de Munt. En aquell cas, una jutge de Barcelona va prohibir a aquell ajuntament allotjar el referèndum d'autodeterminació després de rebre un recurs de l'Advocacia.

Font: www.naciodigital.com

1 comentari:

Jordi Redondo ha dit...

D'això es tracta, que recorrin, que il·legalitzin i si volen que treguin els tancs de la brunete al carrer. Millor i si pot ser que aparegui un autocar ple de falangistes amb banderes i àligues i alguna creu gamada. Millor i si ens tanquen a tots nosaltres a presó, millor. Com més soroll antidemocràtic d'aquest tipus més aprop tindrem la llibertat del nostre país. Visca Catalunya lliure.