dijous, 26 de novembre del 2009

Osona.com Es torna a fer ressó de la nostre campanyal.

Collsuspina Decideix es presenta en societat.

A l'acte hi assisteix Alfons López Tena.



El passat dissabte, al Local Social Ramon Cabanas de Collsuspina, la comissió organitzadora Collsuspina Decideix es va presentar davant el municipi. L’acte va comptar amb la presència del director executiu d'Osona Decideix, Alfons López Tena.

Després de la seva presentació i la dels motius pels quals se celebra aquesta consulta, es va detallar el procés que se seguirà per poder fer el vot secret anticipat abans del dia 13 de desembre, així com els tipus de documentació necessaris per identificar-se com a votant del municipi i, si és necessari, el document que certifiqui el seu empadronament.

Una pancarta promou el vot

La Comissió organitzadora Collsuspina Decideix va penjar una gran pancarta a l'entrada del carrer Major de Collsupina on es pot llegir “Collsuspina Decideix sobre la independència de Catalunya. 13 de desembre de 2009” i convida tothom a votar. També se n'ha penjat una altra a la plaça Major i una altra al veïnat de Can Picanyol, a l'alçada del restaurant El Toll. Durant la setmana passada es van penjar cartells informant de la consulta a diferents punts del municipi.



 Fotn: www.osona.com