divendres, 11 de desembre del 2009

Acte final de campanya Vic!

El president del Barça va intervenir en l'acte central de campanya a Vic · Aquest cap de setmana culmina el procés de la segona tanda de consultes sobre la independència

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, va intervenir ahir en l'acte central de campanya d'Osona Decideix que es va fer a Vic (vegeu en aquest vídeo un resum de l'acte i el discurs íntregre de Laporta). 'Som una nació i el país desperta', va dir Laporta, que va demanar el vot pel sí i va recordar que hom tenia dret a tenir un estat per tal de mantenir 'el nervi de la nostra nació'. Entre aplaudiments i crits d'independència, Laporta va dir que diumenge no valia badar, car era 'una oportunitat per defensar la nostra dignitat'.
Els grallers dels Gegants de Vic van donar començament a l'acte de tancament de campanya i, tot seguit, va ser el torn del parlament de l'escriptor de Taradell Antoni Pladevall. Després de l'emissió de dos vídeos i de les intervencions de les personalitats que van donar suport a la consulta, va començar a parlar Alfons López-Tena, director executiu de la plataforma Osona Decideix, que va afirmar: 'Diumenge guanyarem'. Finalment, el president del Barça, Joan Laporta, va tancar l'acte.




Vídeo resum de la Jornada


Vídeo sencer de l'intervenció del Joan Laporta