dimarts, 1 de desembre del 2009

La Coordinadora per la Consulta sobre la Independència demana a interior que no autoritzi als feixistes manifestar-se el 13-D

La Coordinadora per la Consulta sobre la Independència ja s’ha posat en contacte amb el Departament d’Interior perquè no autoritzi a la Falange-JONS manifestar-se en cap dels 161 municipis de Catalunya que portaran a terme la Consulta el dia 13-D, el dia “de la democràcia catalana”.

La Coordinadora creu que no pot ser que el feixisme franquista encara pugui manifestar-se per alterar el normal desenvolupament d’una jornada democràtica. Cap país d’Europa entén que l’Estat posi pals a les rodes a l’organització de la Consulta sobre la independència i, en canvi, autoritzi una manifestació feixista pels carrers de les poblacions que volen votar en calma i tranquil·litat, com ja va passar a Arenys de Munt.

En aquest sentit demà a les 12:30h, la Coordinadora per la Consulta sobre la Independència entregarà al Departament d’Interior una petició formal perquè no autoritzi les manifestacions de la Falange-JONS i es reunirà amb el Departament d’Interior per tractar sobre aquesta qüestió.