dimecres, 9 de desembre del 2009

El Barça, per la independència

El vicepresident primer, Alfons Godall, dóna suport a la consulta sobiranista a Barcelona
La Coordinadora de les Consultes per la Independència presentarà aquest dimecres a la Sagrada Família el moviment Barcelona Decideix, que té com a objectiu promoure un referèndum sobiranista a la ciutat de Barcelona. També es presentarà el web www.barcelonadecideix.cat.

La presentació anirà a càrrec de "persones representatives dels diferents districtes i de les moltes entitats i associacions que treballen a Barcelona". La presentació es farà davant de la Sagrada Família "com a símbol que és de la ciutat i de catalanitat".
Donen suport a la presentació i a la iniciativa Barcelona Decideix: Alfons Godall (Vicepresident primer del FC Barcelona), Lluís Vila (President de l’Associació de Veïns Font d’en Fargues i Medalla d’Honor de Barcelona), Xavier Martínez (Sobirania i Progrés), Isabel Pallarès (Secretària General de la Intersindical-CSC), Ramon Carner (President del Cercle Català de Negocis), Jordi Sunyer (Societat esportiva Mercat Nou Magòria), Víctor Tarradellas (Impulsor de la Plataforma per la Sobirania-CDC), Josep Anton Martínez Llorach (deumil.cat), Roger Granados (Catalunya Estat Lliure), Bruno Díaz (Secretari d’Estudiants en Acció), Aitor Pérez (Secretari General de la Federació Nacional d’Estudiants de Catalunya), Elisenda Laborda (Associació Referèndum d’Independència), Josep Castany (Catalunya Acció)