dijous, 10 de desembre del 2009

La consulta a Osona obté un ampli ressò mediàtic

Més de 100 periodistes, d’àmbit nacional i internacional, s’han acreditat per cobrir el referèndum sobre la independència de Catalunya que es farà a la comarca.

Fins a data d’avui, 137 periodistes, representants de més d’una cinquantena de mitjans de comunicació, s’han acreditat ja davant la comissió Osona Decideix amb l’objectiu de cobrir informativament la jornada electoral del proper diumenge 13 de desembre, data de la celebració del referèndum sobre la independència de Catalunya que se celebrarà en aquesta comarca.

Els mitjans informatius desplaçats abasten la totalitat de la premsa comarcal i nacional, més una àmplia representació estatal i, a més, destaca especialment la presència de mitjans internacionals.

Entre aquests últims cal assenyalar, per la seva particular cobertura mundial, a banda de per l’interès demostrat per aquest referèndum, els següents mitjans: BBC, les agències France-Presse i Routers, Le Monde,  RTL-Ràdio Tele Luxembourg, La Croix, Proceso, Liberation, Sami Press, Volkskrant, Europa Libetas Comunicación, Euskal Telebista i Gara.