dijous, 26 de novembre del 2009

Ciutadans i Blas Piñar, de la maneta contra els referèndums

Ciutadans i Alternativa Española protestaran per les consultes sobiranistes el mateix 13 de desembre.

 Potser no són iguals però l’oposició a les consultes sobiranistes els acaben d’unir. Ciutadans i el partit presidit per Blas Piñar organitzaran protestes contra els referèndums sobiranistes el mateix dia 13 de desembre.

Ciutadans volen recordar "la legalitat a Montilla"

El president i parlamentari de Ciutadans, Albert Rivera, ha anunciat aquest dimecres que la seva força política portarà a terme un acte el pròxim 13 de desembre, el mateix dia que estan convocades consultes populars, perquè els ciutadans diguin al president, José Montilla, que “no volen que els seus regidors del PSC donin suport aquestes mocions a favor de consultes independentistes”.

Rivera ha volgut deixar clar que es mobilitzarà no a favor o en contra del sí o el no de les consultes previstes, sinó per exigir a Montilla i al PSC “que deixi de col•laborar i tenir la connivència amb l'independentisme que fa servir les institucions només per uns pocs.

Alternativa Española, també

Per altra banda, el partit presidit per Blas Piñar, Alternativa Española, també ha convocat una protesta el mateix dia 13 davant el Palau de la Generalitat “en defensa de la unidad de España y contra las consultas secesionistas de Cataluña”.  Pel partit ultra és “una reacción contra los que venden España”.

Web d'Alternativa Española

Font: www.naciodigital.com