dijous, 26 de novembre de 2009

El 9 nou es fa ressó de la Nostre presentació

Collsuspina Decideix es presenta amb l'objectiu de tenir un 100% de participació el 13-D.

Collsuspina Decideix presenta aquest dissabte la consulta sobre la independència que es farà el 13 de desembre en aquest munkicipi. L'objectiu dels organitzadors és tenir un 100% de participació a la consulta.
NOTA DE PREMSA DE COLLSUSPINA DECIDEIX
"El dissabte 21 de novembre a les 6 de la tarda al Local Social Ramon Cabanas, es presentarà públicament la Comissió organitzadora Collsuspina Decideix i s'informarà de la consulta per la independència de Catalunya del 13 de desembre. A

mb el suport de totes les entitats del municipi i gràcies a la moció del ple de l'Ajuntament del dia 2 d'octubre a favor de convocar aquesta consulta, Collsuspina Decideix vol presentar davant de tots els vilatans els motius que l'han dut a organitzar-la.

Comptarem amb els representants de totes les entitats i a més amb la presència d'Alfons López Tena (coordinador general d’Osona Decideix, director del Centre d’Estudis Sobiranistes, vocal de la Junta d’Òmnium Cultural i exvocal del Consell General del Poder Judicial) que explicarà el procediment de la consulta, així com s'ha de realitzar el vot anticipat i qualsevol altra qüestió de procediment legal. Finalment s'obrirà un torn de preguntes.


Collsuspina Decideix vol que aquest acte sigui molt participatiu i que en sortir estigui ben engrescat a participar-hi. L'objectiu de Collsuspina Decideix és que, el dia 13 hi hagi un 100% de participació."
 
Font: el9nou