diumenge, 29 de novembre del 2009

Llistat dels col·legis electorals del referèndum a Osona

a està disponible el llistat dels llocs on es podrà anar a votar sobre la independència de Catalunya el proper 13 de desembre a Osona. Hi haurà un total de 52 col·legis electorals que comptaran amb 126 taules, i estaran ubicats en 34 municipis.

El cens d'habitants d'Osona és d'uns 150.000 habitants. Aquests 34 municipis engloben 143.279 habitants, un 95 del total de la comarca. Hi haurà 117.932 persones amb dret de vot, ja que compleixen el requisit de ser majors de 16 anys, tinguin la nacionalitat que tinguin.

A diferència de les eleccions habituals, en els municipis on hi hagi més d'un col·legi, els ciutadans podran anar a votar al que vulguin, ja que el sistema informàtic impedirà que ningú no pugui votar més d'una vegada.

Per poder votar, caldrà mostrar el DNI o tarja sanitària on consti que el seu titular viu en el municipi. En cas que el DNI posi un altre municipi (en el qual no es faci consulta) podrà acreditar residència amb un certificat d'empadronament. Però si el municipi que consta en el seu DNI, encara que no hi visqui, hi ha consulta, és en aquest on haurà d'anar a votar, i no se li podrà admetre full d'empadronament en el municipi on resideix habitualment.

Llistat de col·legis electorals del referèndum d'independència del 13-D de 2009 a Osona

Font: www.osona.com