dimarts, 10 de novembre del 2009

La consulta al Parlament Europeu


La Coordinadora nacional per la consulta del dia 13 de desembre ha demanat al President del Parlament Europeu, senyor Jerzy Buzek, que demani a l'Estat espanyol que no impedeixi la realització de la consulta pel referèndum. Els representants de la Coordinadora, Uriel Bertran, Anna Arqué i Jordi Miró han entrat al registre d'aquest Parlament la carta amb la petició.
Després que Alfons López Tena el passat 23 d'octubre sol•licités a la delegació de la Comissió Europea a Barcelona una petició d'intervenció sol•licitant la validació de la consulta, ara és el torn del Parlament Europeu i del grup l'Aliança Lliure Europea, de la qual entre altres formen part els partits Partitu di a Nazione Corsa, Eusko Alkartasuna, Scottish National Party, Esquerra Republicana de Catalunya o el Plaid Cymru de Gal•les.
Aquests partits ja han confirmat que enviaran observadors a Catalunya. Des de Collsuspina Decideix farem els possibles perquè visitin el nostre municipi. Els rebrem amb una calorosa benvinguda perquè vegin que un dia com aquest és una festa de la democràcia i la llibertat.