dilluns, 30 de novembre del 2009

TV3 s'ha assabentat, per fi, de les consultes d'independència

El Telenotícies va informar de l'acte de la Coordinadora a Barcelona

 El bloqueig de silenci que patien les consultes populars sobre la independència de Catalunya es va trencar aquest diumenge al vespre, quan el Telenotícies Vespre de TV3 va informar de l'acte de la Coordinadora Nacional de Consultes celebrat al Fòrum de Barcelona.

Una primera escletxa havia estat a mitja setmana la referència la roda de premsa celebrada a Madrid pels promotors d'Osona Decideix, amb Alfons Löpez Tena al front. És significatiu que la televisió nacional de Catalunya es decidís a fer algun esment just arran d'un fet produït a la capital de la metropolli, i no pas al territori nacional. Són coses que passen quan es té com a referència professional la capital de l'imperi.

La bona nova de la conversió  de TV3 ja era previsible des del matí, quan els assistents a la consulta van veure una unitat mòbil de la TVC aparcada prop de la sala del Fòrum que acollia l'acte. Ara que s'ha obert la porta, caldrà seguir amb atenció si el tractament d'ahir a la nit es un salt endavant en la pluralitat informativa o bé una relliscada informativa que algun professional del mitjà haurà de pagar cara.

 

Font: www.naciodigital.com