dilluns, 16 de novembre del 2009

La Consulta sobre la Independència no rep cap subvenció pública, però necessita recursos humans i econòmics. Si podeu, feu una donació per impulsar el





El 29-N omplim el Fòrum de Barcelona per donar suport a la Consulta sobre la Independència!

El proper diumenge 29 de novembre a les 12:00h a l´auditori del Fòrum de Barcelona, celebrarem l’Acte Nacional d’inici de la campanya de la Consulta sobre la Independència. En aquest acte hi intervindran representants de les Comissions Organitzadores de tot el país a més del filòsof Josep-Maria Terricabras.

Aprofitarem la trobada, i de les 10:00h i fins les 12:00h convocarem el Consell Plenari de la Coordinadora de la Consulta sobre la Independència on farem tallers de formació en cadascun dels àmbits de treball prioritaris de la Consulta: campanya de participació, vot anticipat, jornada electoral, aspectes jurídics...

Volem omplir l´Auditori del Fòrum de Barcelona, que té una capacitat per 3.500 persones. No és fàcil, però si ho aconseguim donarem una imatge de força que impulsarà la Consulta en tot el territori just en el moment que comença formalment la campanya de participació. Per això demanem a tothom un esforç de mobilització i que es difongui l’acte al màxim.

Una sala amb tanta capacitat l’hem hagut de llogar. No disposem de cap subvenció pública, per això haureu de fer un ingrés de 5€, cadascun dels voluntaris i adherits a les Comissions Locals que hi vulgueu assistir, i de 10€ el públic en general, al compte corrent de la Caixa de Pensions 2100/3084/89/2200404263. Podeu fer l´ingrés de forma individual o col·lectiva. Guardeu el resguard, serà la vostra entrada. El mateix dia de l´acte -si queden places disponibles- es vendran entrades a la guixeta del Fòrum a 10€.