dimarts, 24 de novembre del 2009

Xerrada informativa per a la gent gran de Collsuspina.


El proper dijous 26 de novembre a les 16 hores, Collsuspina Decideix farà una xerrada informativa del referèndum al Casal d'Avis de Collsuspina. Hi són invitades totes les persones de més de 60 anys.
L'Oficina de vot anticipat serà present a la sessió, de manera que els assistents que ho desitgin i compleixin els requeriments podran aprofitar per votar. Tots aquells que vulguin aprofitar per votar ho podran fer sempre que portin els seu document d'identitat i estiguin censats a Collsuspina.
Tant la xerrada com les facilitats de vot anticipat s'han previst en funció de les especials necessitats de la gent gran. L'acte també servirà per informar-se si hi ha persones que no poden sortir de casa i desitgen que l'Oficina de vot anticipat es desplaci al seu domicili. La xerrada, a càrrec d'un dels membres de la comissió vol apropar els motius pels quals es convoca la consulta així com el procediment que se segueix per organitzar-la.
Collsuspina Decideix es va presentar el passat dissabte amb la presència d'Alfons López Tena. Amb la xerrada al Casal d'Avis, aquesta comissió organitzadora vol promoure la participació en la propera consulta del dia 13 de desembre que ja compta amb 34 municipis a la comarca d'Osona.